الجلاش
هنجيب ورقتين جلاش ونفردهم وندهنهم بالفرشة في شكل خبطات سمنة او زبدة او زيت مقدوح
نحط الحشو
طبعا عصاج عادي (بصلتين مفرومين وفص ثوم تحمريهم وبعدين تضيفي نص كيلو لحم مفروم وشوية مية لحد ما يستوي وبعدين ملح وفلفل وبهار )
التكة السرية
انك بعد ما العصاج يستوي ويبرد تضيفي بصلة وفلفلة وطماطماية كلة متقطع مكعبات وتقلبيهم مع العصاج وتحشي بيه
هيا حركة بسيطة بس بتقلب الطعم وبليبقى تحفة بعملها في الجلاش والكانيلوني والحواوشي والمكرونة باشميل
وما تخافيش البصل مش هيقرمش لانه هيدخا الفرن تاني
تلفي للاخر وتقطعي صوابع
كرري لحد ما الكمية تخلص
وبعدين رصي الجلاش في صنية مدهونة
ورشي بقيه السمن عالوش
هاتي كوب لبن سخن جدا ودوبي فية مكعب ماجي واسقي بيه الصنية قبل ما تدخل الفرن
دخليها فرن متوسط لحد ما يحمر الوجة والجناب
هنجيب ورقتين جلاش ونفردهم وندهنهم بالفرشة في شكل خبطات سمنة او زبدة او زيت مقدوح
نحط الحشو
طبعا عصاج عادي (بصلتين مفرومين وفص ثوم تحمريهم وبعدين تضيفي نص كيلو لحم مفروم وشوية مية لحد ما يستوي وبعدين ملح وفلفل وبهار )
التكة السرية
انك بعد ما العصاج يستوي ويبرد تضيفي بصلة وفلفلة وطماطماية كلة متقطع مكعبات وتقلبيهم مع العصاج وتحشي بيه
هيا حركة بسيطة بس بتقلب الطعم وبليبقى تحفة بعملها في الجلاش والكانيلوني والحواوشي والمكرونة باشميل
وما تخافيش البصل مش هيقرمش لانه هيدخا الفرن تاني
تلفي للاخر وتقطعي صوابع
كرري لحد ما الكمية تخلص
وبعدين رصي الجلاش في صنية مدهونة
ورشي بقيه السمن عالوش
هاتي كوب لبن سخن جدا ودوبي فية مكعب ماجي واسقي بيه الصنية قبل ما تدخل الفرن
دخليها فرن متوسط لحد ما يحمر الوجة والجناب
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق