الخميس، 23 يونيو 2011

الجلاش المحشي باللحمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

الجلاش
هنجيب ورقتين جلاش ونفردهم وندهنهم بالفرشة في شكل خبطات سمنة او زبدة او زيت مقدوح

رد: لفائف البفتيك 
المحشي ولفائف الجلاش بالتكة السريه من مطبخي اكيد


نحط الحشو

رد: لفائف البفتيك 
المحشي ولفائف الجلاش بالتكة السريه من مطبخي اكيد

طبعا عصاج عادي (بصلتين مفرومين وفص ثوم تحمريهم وبعدين تضيفي نص كيلو لحم مفروم وشوية مية لحد ما يستوي وبعدين ملح وفلفل وبهار )

التكة السرية
انك بعد ما العصاج يستوي ويبرد تضيفي بصلة وفلفلة وطماطماية كلة متقطع مكعبات وتقلبيهم مع العصاج وتحشي بيه
هيا حركة بسيطة بس بتقلب الطعم وبليبقى تحفة بعملها في الجلاش والكانيلوني والحواوشي والمكرونة باشميل
وما تخافيش البصل مش هيقرمش لانه هيدخا الفرن تاني
تلفي للاخر وتقطعي صوابع

رد: لفائف البفتيك 
المحشي ولفائف الجلاش بالتكة السريه من مطبخي اكيد
رد: لفائف البفتيك 
المحشي ولفائف الجلاش بالتكة السريه من مطبخي اكيد


كرري لحد ما الكمية تخلص
وبعدين رصي الجلاش في صنية مدهونة

رد: لفائف البفتيك 
المحشي ولفائف الجلاش بالتكة السريه من مطبخي اكيد

ورشي بقيه السمن عالوش

رد: لفائف البفتيك 
المحشي ولفائف الجلاش بالتكة السريه من مطبخي اكيد


هاتي كوب لبن سخن جدا ودوبي فية مكعب ماجي واسقي بيه الصنية قبل ما تدخل الفرن

رد: لفائف البفتيك 
المحشي ولفائف الجلاش بالتكة السريه من مطبخي اكيد

دخليها فرن متوسط لحد ما يحمر الوجة والجناب

رد: لفائف البفتيك 
المحشي ولفائف الجلاش بالتكة السريه من مطبخي اكيد

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق