الموضوع:
---ببساطه رغيف شامي كبير او وسط مش فارقه
---المهم ندهن الرغيف ده بمعلقه صلصه+معلقه كاتشب
---وبعدين ندهن 2جبنه كيري او مثلثات او سايله
---ثم نرش مكعبات الطماطم والفلفل والسوسيس او لانشون او همبرجر او اي لحوم
--- وزيتون ورشه زعتر ورشه جبنه موزاريلا بس كتريها
---طبعا مع مراعاه انك متمليش الرغيف زياده عن اللزوم عشان يستحمل الشيل والحط
---بعد كده ولعي الفرن من فوق بس ((الشوايه))
ودخليه 3دقايق لحد ما الجبنه تسيح وطلعيه
---ويا اما تبرميه او تقطيعه اربع او تتنيه نص دايره
ودوقي بقه ولازم يتاكل سخن عشان تحسي بالمتعه
وادعوليييييييي-
--على فكره انا ريقي جري عليه وانا بكتب وهقوم اعمله ويارب يعجبكوا
---ببساطه رغيف شامي كبير او وسط مش فارقه
---المهم ندهن الرغيف ده بمعلقه صلصه+معلقه كاتشب
---وبعدين ندهن 2جبنه كيري او مثلثات او سايله
---ثم نرش مكعبات الطماطم والفلفل والسوسيس او لانشون او همبرجر او اي لحوم
--- وزيتون ورشه زعتر ورشه جبنه موزاريلا بس كتريها
---طبعا مع مراعاه انك متمليش الرغيف زياده عن اللزوم عشان يستحمل الشيل والحط
---بعد كده ولعي الفرن من فوق بس ((الشوايه))
ودخليه 3دقايق لحد ما الجبنه تسيح وطلعيه
---ويا اما تبرميه او تقطيعه اربع او تتنيه نص دايره
ودوقي بقه ولازم يتاكل سخن عشان تحسي بالمتعه
وادعوليييييييي-
--على فكره انا ريقي جري عليه وانا بكتب وهقوم اعمله ويارب يعجبكوا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق