الخميس، 23 يونيو 2011

بيتزا بتتعمل في خمس دقائق بس وروووووووووووووعه؟؟؟؟؟؟

الموضوع:

---ببساطه رغيف شامي كبير او وسط مش فارقه

---المهم ندهن الرغيف ده بمعلقه صلصه+معلقه كاتشب

---وبعدين ندهن 2جبنه كيري او مثلثات او سايله

---ثم نرش مكعبات الطماطم والفلفل والسوسيس او لانشون او همبرجر او اي لحوم

--- وزيتون ورشه زعتر ورشه جبنه موزاريلا بس كتريها

---طبعا مع مراعاه انك متمليش الرغيف زياده عن اللزوم عشان يستحمل الشيل والحط

---بعد كده ولعي الفرن من فوق بس ((الشوايه))

ودخليه 3دقايق لحد ما الجبنه تسيح وطلعيه

---ويا اما تبرميه او تقطيعه اربع او تتنيه نص دايره
ودوقي بقه ولازم يتاكل سخن عشان تحسي بالمتعه
وادعوليييييييي-

--على فكره انا ريقي جري عليه وانا بكتب وهقوم اعمله ويارب يعجبكوا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق