الخميس، 23 يونيو 2011

جندوفلي(بكلويز) مشوي احلي من بتاع المطاعم؟؟؟؟؟؟؟؟




اولا هنجيب بكلويز كبير كدا وابن حلال
وطبعا تغسليه كويس جدااا وتحطيه في مصفى ومن تحت المصفى طبق تاني في ماية دافية وملح
علشان تتفتح وتنزل التراب الي فيها وكرري الموضوع دا مرتين تلاتة
صفي البكلويز وحطيه في صنية
جندوفلي (بكلويز ) 
مشووووووووي رووعة ولا بتاع المطاعم

هو دا مش كبير قوي بس مش هنزعله هنعمله برده هههههههه

وبعدين نجيب طبق ونحط فيه ملح وفلفل وكمون و3 لمونات ومعلقة ص ببريكا وكاتشب على حسب تقديرك وثوووووووووووم مفروم كنت نسياه هههههه
جندوفلي (بكلويز ) 
مشووووووووي رووعة ولا بتاع المطاعم
نخلطهم مع بعض كوويس
ونحطهم على الاستاذ بكلويز في الصنية
جندوفلي (بكلويز ) 
مشووووووووي رووعة ولا بتاع المطاعم

وطبعا بالمعلقة نقلب فيه كويس
ندخله الفرن على الشووواية هيبدا يتفتح
وكل شوية نطلع الصنية ونقلب البكلويز في الصوص علشان يتشربه كويس امممممم

لحد ما يستوي ويبقى بالشكل دا
بس خلوا بالكم مش بياخد وقت خالص علشان ما يتشفش

جندوفلي (بكلويز ) 
مشووووووووي رووعة ولا بتاع المطاعم

ودا شكله في الطبق
جندوفلي (بكلويز ) 
مشووووووووي رووعة ولا بتاع المطاعم
تحففففففففة تحفففففففففففة وطبعا شوية طحينة وبطاطس محمر وعيييييشي


والي تجربه تقولي رايها ايه

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق