اولا هنجيب بكلويز كبير كدا وابن حلال
وطبعا تغسليه كويس جدااا وتحطيه في مصفى ومن تحت المصفى طبق تاني في ماية دافية وملح
علشان تتفتح وتنزل التراب الي فيها وكرري الموضوع دا مرتين تلاتة
صفي البكلويز وحطيه في صنية
وطبعا تغسليه كويس جدااا وتحطيه في مصفى ومن تحت المصفى طبق تاني في ماية دافية وملح
علشان تتفتح وتنزل التراب الي فيها وكرري الموضوع دا مرتين تلاتة
صفي البكلويز وحطيه في صنية
هو دا مش كبير قوي بس مش هنزعله هنعمله برده هههههههه
وبعدين نجيب طبق ونحط فيه ملح وفلفل وكمون و3 لمونات ومعلقة ص ببريكا وكاتشب على حسب تقديرك وثوووووووووووم مفروم كنت نسياه هههههه
نخلطهم مع بعض كوويس
ونحطهم على الاستاذ بكلويز في الصنية
نخلطهم مع بعض كوويس
ونحطهم على الاستاذ بكلويز في الصنية
وطبعا بالمعلقة نقلب فيه كويس
ندخله الفرن على الشووواية هيبدا يتفتح
وكل شوية نطلع الصنية ونقلب البكلويز في الصوص علشان يتشربه كويس امممممم
ندخله الفرن على الشووواية هيبدا يتفتح
وكل شوية نطلع الصنية ونقلب البكلويز في الصوص علشان يتشربه كويس امممممم
لحد ما يستوي ويبقى بالشكل دا
بس خلوا بالكم مش بياخد وقت خالص علشان ما يتشفش
بس خلوا بالكم مش بياخد وقت خالص علشان ما يتشفش
والي تجربه تقولي رايها ايه
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق