الخميس، 23 يونيو 2011

صنيه فراخ بس خيـــــــــــــــــــــــــــــــال؟؟؟؟؟؟؟؟

دى طريقة فراخ بس تحفة تحفة
وخفيفة اوى تنفع كمان للى عاملة دايت

مش هاطول هاقولكو الطريقة
اول حاجة نجيب فراخ وطبعا ننضفها انا بقطع الفرخة 8 قطع علشان ونغسلها كويس ماشى

ونغسلها حلو بالملح والخل وبعدين نشطفها ونرصها فى الصينية

اوك بعدين نجيب لمون انا بعمل لك ل فراخ 6 لمونات متوسطين ونعصر اللمون فى كوباية 

*صينية فراخ بس حاجة ....خيـــــــــــــــــــــال وبالصـــــــــور
تمام نيجى بأة نحط الملح بحط لكل فرخة معلقة ونص ملح ودة معيار المعلقة بتاعتى ومعلقة الا ربع كمون دة مقدار الفرخة الواحدة ماشى وندوبهم كويس 


بعد كدة نصبهم على فراخ 

 *صينية فراخ بس حاجة ....خيـــــــــــــــــــــال وبالصـــــــــور
بعد كدة نحطها على النار فوق عادى ونسيبها تغلى واول ما تغلى نحطها على نار متوسطة ونحط عليها نص كوباية ماية سخنة ونخليها تستوى براحتها
لما تنشف شوية نتأكد انها استوت ونشغل الشواية ونحطها علشان الوش يتحمر*صينية فراخ بس حاجة ....خيـــــــــــــــــــــال وبالصـــــــــور
جربوها هاتعجبكم

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق