دى طريقة فراخ بس تحفة تحفة
وخفيفة اوى تنفع كمان للى عاملة دايت
مش هاطول هاقولكو الطريقة
اول حاجة نجيب فراخ وطبعا ننضفها انا بقطع الفرخة 8 قطع علشان ونغسلها كويس ماشىوخفيفة اوى تنفع كمان للى عاملة دايت
مش هاطول هاقولكو الطريقة
ونغسلها حلو بالملح والخل وبعدين نشطفها ونرصها فى الصينية
تمام نيجى بأة نحط الملح بحط لكل فرخة معلقة ونص ملح ودة معيار المعلقة بتاعتى ومعلقة الا ربع كمون دة مقدار الفرخة الواحدة ماشى وندوبهم كويس
بعد كدة نصبهم على فراخ
بعد كدة نحطها على النار فوق عادى ونسيبها تغلى واول ما تغلى نحطها على نار متوسطة ونحط عليها نص كوباية ماية سخنة ونخليها تستوى براحتها
لما تنشف شوية نتأكد انها استوت ونشغل الشواية ونحطها علشان الوش يتحمر
جربوها هاتعجبكم
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق